Traditionele Speelweek Leek met dit jaar thema “Disney”

LEEK – Ook de komende zomervakantie is er weer een traditionele Speelweek Leek met dit jaar het thema “Disney”. Deze week wordt georganiseerd voor 250 basisschoolkinderen uit Leek en omstreken die naar groep 4 gaan t/m groep 8, die naar het voortgezet onderwijs gaan, na de zomervakantie.

Speelweek programma
Onder begeleiding van vele enthousiaste vrijwilligers worden er in 16 groepen o.a. hutten timmeren, survivallen i.s.m. scouting Nienoord, zwemmen en een speurtocht gehouden rond het thema. Dinsdagavond is een speciale groep 8 avond tot 20:30 uur omdat zij hun laatste jaar als deelnemend kind en wellicht volgend jaar als vrijwilliger in opleiding meedoen.

De hutten worden op vrijdagochtend door de jury beoordeeld op creativiteit, samenwerking en veiligheid. Het is altijd spannend wie de eerste drie prijswinnaars zijn van de onder- en bovenbouw. De winnaars krijgen medailles en iedereen krijgt een ijsje. Als afsluiting is er vrijdagavond vanaf 19 tot 21 uur een groot vuur van de afgebroken hutten, onder begeleiding van de brandweer. Ouders en kinderen kunnen de gemaakte groepsfoto ontvangen en o.a. mee doen aan het rad van avontuur en loterij, gesponsord door verschillende winkeliers en bedrijven. Er is een kinderdisco in de tent en ruimte voor gesprek en gezelligheid.

Aanmelding
Aanmeldingsdagen voor de Speelweek kinderen zijn woensdag 3 juli van 15.00 tot 20.00 uur en donderdagmiddag 4 juli van 15.00 tot 17.00 uur. Locatie: De Schutse, Oldenoert 32 te Leek.

Tegen contante betaling van € 37,50 per kind (derde en vierde kind is gratis) of € 45,00 met T-shirt van Speelweek 2019 ontvangt u het door u ingevulde en ondertekende aanmeldformulier en kwitantie. Het formulier is aanwezig en ook eventueel zelf te downloaden van onze website www.speelweekleek.nl. Neem het polisnummer mee van de zorgverzekering in geval van nood. Bij aanvang levert u het formulier weer in en zoekt zelf een geschikte groep. De persoonlijke gegevens bewaren we zorgvuldig bij de EHBO. Begeleiding krijgt alleen naam en telefoonnummers tijdens de week.

Het bericht Traditionele Speelweek Leek met dit jaar thema “Disney” verscheen eerst op InfoLeek.