OWK haalt niet het gewenste niveau en gaat onderuit in derby tegen Nic

OOSTWOLD – Op deze zomerse zondag stond er in de Overgangsklasse A een mooie wedstrijd op het programma. De streekderby tussen Nic. Groningen en OWK Oostwold. Drie keer eerder dit seizoen werd deze derby gespeeld.

De eerste veldontmoeting was voor de Groningers, de beide zaalontmoetingen daarentegen voor de roodwitten uit Oostwold. OWK kwam goed uit de startblokken en noteerde snel een 0-3 stand op het scorebord. Nic. wist echter inmiddels hoe OWK start aan een wedstrijd en liet zich ditmaal niet van de wijs brengen. Met rustig spel wisten zij de stand gelijk te trekken en de overhand te nemen in deze wedstrijd. OWK maakte verdedigend te veel fouten op de verkeerde plekken waardoor Nic. gemakkelijk kon uitlopen. In de rust hamerde coach Mulder erop dat er nog van alles mogelijk was mits zijn ploeg de benodigde energie kon leveren.

Helaas kwam dit ook in de tweede helft te weinig uit de verf en kon OWK niet terugkomen in de wedstrijden. De Cinx formatie kwam eigenlijk de gehele wedstrijd niet tot haar niveau waardoor Nic. vandaag de terechte winnaar was met een 20-14 overwinning.

Na het Pinksterweekend komt OWK  nog één keer in het veld. Op zaterdag 15 juni wordt de slotronde in Oostwold gespeeld tegen Antilopen/Lancyr Deelen uit Leusden. Antilopen is bezig aan een goede reeks en kan de punten nog goed gebruiken. Het beloofd dus een leuke wedstrijd te worden. Alle support is zodoende welkom in deze laatste wedstrijd van het seizoen.

Het bericht OWK haalt niet het gewenste niveau en gaat onderuit in derby tegen Nic verscheen eerst op InfoLeek.