112-dag en taartenbakwedstrijd bij de Gaveborg in Oostwold

OOSTWOLD – Op zaterdag 22 juni 2019 organiseert de Gaveborg een 112-dag in combinatie met een taartenbakwedstrijd!

Over de 112-dag:
Deze vindt plaats van 13:00 -17:00.
Er komen verschillende organisaties zoals:
– De Politie
– De Jeugdbrandweer
– Lotus
– De Dierenambulance
– Het Rode kruis
– Slachtofferhulp
– De brandwondenstichting

Er zijn demonstraties, simulaties met rook, speurtochten en er komen verschillende hulpvoertuigen zoals een echte brandweer- en politiewagen en nog veel meer!

Over de taartenbakwedstrijd:
De wedstrijd begint om 13.00 uur tot 15.30 uur.

De organisatie nodigt iedereen uit; de school, verenigingen, buitenschoolse opvang, hele straten of individuele personen om de lekkerste taarten te maken. Er is een vakjury aanwezig én een publieksprijs te verdienen! Na afloop van de wedstrijd mogen er ook kleine stukjes taart verkocht worden, de verkregen opbrengsten zijn dan voor jezelf!

Als je mee wilt doen, meld je dan voor 10 juni aan bij j.kramer@gaveborg.nl Let op: Er is ruimte voor ca. 20 deelnemers, vol=vol!

De toegang voor deze middag is GRATIS. Dus: geef je op en kom vooral langs op deze super gezellige middag bij de Gaveborg! Iedereen is van harte welkom.

Gaveweek 2019 (maandag 15 juli t/m vrijdag 19 juli)
Ook dit jaar vindt er weer in Oostwold een speelweek plaats in de eerste week van de zomervakantie (maandag 15 juli t/m vrijdag 19 juli). Het thema van de speelweek dit jaar is beroepen!

De tijden zijn maandag van 12:30-16:00, dinsdag t/m donderdag van 10:00 – 16:00 en op de vrijdag zijn deze van 10:00 –14:00.

Tijdens deze leuke week worden er allerlei activiteiten gedaan met de kinderen gedaan, zoals:

  • Hutten bouwen
    • Diverse spelletjes
    • Wateractiviteiten
    • Knutselen
    • En nog veel meer!

Wil jij graag meedoen of wil je je kind graag opgeven voor deze gezellige en actieve week? Je vindt het aanmeldformulier op de website of Facebookpagina. Deze kun je ingevuld mailen naar info@gaveborg.nl of lever hem persoonlijk in bij de Gaveborg!


Het bericht 112-dag en taartenbakwedstrijd bij de Gaveborg in Oostwold verscheen eerst op InfoLeek.