Baseball & Softball Club Knights heren 1 nipt sterker dan Heren 2

LEEK – Voor het eerst sinds jaren stond er weer een onderlinge senioren wedstrijd op het programma bij Baseball & Softball Club ‘Knights’.

Heren 1 – met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 24 jaar – was de favoriet in de wedstrijd tegen Heren 2  – gemiddelde leeftijd 40 jaar – en nam in de eerste slagbeurt direct een 5-0 voorsprong na vijf honkslagen. Heren 2 sloeg echter direct terug. De oudgedienden waren geduldig aan slag en scoorden dankzij vijf keer vier wijd en vier honkslagen 7 punten.

Halverwege de wedstrijd had Heren 2 nog altijd een kleine voorsprong: 8-7 maar in de derde inning trok Heren 1 de stand gelijk: 9-9.

In de laatste slagbeurt profiteerde Heren 1 van een moegestreden Heren 2 en scoorde het vijf maal.

Heren 2 kon in de laatste slagbeurt nog even druk zetten. Het kreeg de honken ook nog vol, maar scoorde met drie punten uiteindelijk net te weinig om een verrassende overwinning te boeken. eindstand: 14-12 voor Heren 1.

Bij Heren 1 sloegen Robby Popken, Jesper Martens, Jordi Oosterbeek, Jan Kloosterman, Rutger Meijer en Lorenzo Oldersma elk twee honkslagen. Overige honkslagen: Floris Meijer en Martijn van der Donk. Martijn van der Donk en Jordi Oosterbeek waren de werpers.

Bij Heren 2 sloegen Duncan de Boer en Yaïr Vuopionpera beide twee maal een honkslag. Overige honkslagen: Leon Claessens, Pelle Wiersum, René Veenstra en Geon Mittendorff. Werpers bij Heren 2 waren Richard Vegter en Geon Mittendorff.Het bericht Baseball & Softball Club Knights heren 1 nipt sterker dan Heren 2 verscheen eerst op InfoLeek.