Tafeltenniser Alexander Nesterenko tweede op Noordelijke Kampioenschapen!

LEEK – Alexander Nesterenko van tafeltennisvereniging Rotak uit Leek is verrassend tweede geworden in zijn klasse bij de Noordelijke Kampioenschappen Tafeltennis Jeugd in Assen. In een spannende negenkamp won hij zeven van de acht partijen.

Tegen de uiteindelijke winnaar Ruben Bolt van DTTC’78(Appingedam) verloor hij pas in de beslissende vijfde game. Wetende dat deze speler drie klassen hoger competitie speelt, is dat een uitstekende prestatie! In de strijd om de tweede plaats versloeg hij voor het eerst zijn meer ervaren teamgenoot Jamie Veentjer en won hij vervolgens heel knap van de andere concurrent Sil Coree van ttv Dedemsvaart met 3-2 na 0-2 in games te hebben achter gestaan.

Voor Alexander is dit zijn tweede topprestatie in een week, want vorige week werd hij kampioen met zijn voetbalteam van VEV’67 uit Leek. Een allround sporter dus!

Lijkt het je net als Alexander leuk om te tafeltennissen? Kom dan op dinsdagavond om 19.30 naar de Topsporthal in Leek, dan mag je 3x gratis meedoen met de jeugdtraining. Of kijk op www.ttvrotak.nl.

Het bericht Tafeltenniser Alexander Nesterenko tweede op Noordelijke Kampioenschapen! verscheen eerst op InfoLeek.