Succesvol weekend voor Adonis Sportacrobatiek plaatsingswedstrijd

LEEK – Afgelopen weekend waren in den Bosch de laatste plaatsingswedstrijden acrogymnastiek voor het AB-niveau. Adonis Sportacrobatiek was hier met een aantal teams weer aanwezig. Voor een aantal teams een laatste kans om een NK ticket te bemachtigen. En niet zonder resultaat! 2 teams namen het brons mee naar het Noorden!

Bij de A-pupillen mochten na het tonen van een strakke oefening het trio Roos Jonkman, Lieke Bakker en Merel Veenstra het brons in ontvangst nemen.

Op zondag kreeg het A-jeugd duo Indy Gjaltema en Chanel Dewnarain welverdiend het brons omgehangen. Zij lieten twee technisch zeer sterke en artistiek hoog gewaardeerde oefeningen zien.

Beide teams zijn zeker van deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen!

Niet alles ging zaterdag helaas zoals vooraf gehoopt. Maar liefst drie B-lijn trio’s kwamen in actie, maar kwamen helaas een klein aantal punten tekort om door te kunnen stromen naar het NK.

Het A-pupillen duo Jannie Bos en Kari Sietzema draaiden hun beste combi-oefening van het seizoen en werden daarmee heel knap vijfde in een sterk deelnemersveld!

Op zondagochtend liet het stralende damespaar Demi Vogel en Elisa Banus het publiek genieten met hun 2 prachtige oefeningen en belandden hiermee op een keurige 4e plaats. Het A-jeugd trio bestaande uit Amerins Venema, Esmée de Graaf en Wietske de Klein wisten zichzelf opnieuw te verbeteren en stelden zichzelf in een sterk deelnemersveld veilig op een 5e plek.

Met deze prestaties en die van de vorige plaatsingswedstrijden zijn er vele limieten behaald en wordt er de aankomende weken hard getraind richting de Nederlands Kampioenschappen welke gehouden worden in het weekend van 22/23 juni in Ahoy Rotterdam. Een hele nette prestatie!

Volgende week reist een grote delegatie van alle Adonis teams opnieuw af naar Den Bosch om hier deel te nemen aan het internationale IAG toernooi.
Het bericht Succesvol weekend voor Adonis Sportacrobatiek plaatsingswedstrijd verscheen eerst op InfoLeek.