Leerlingen Lindenborg doen onderzoek naar voorrang voor fietsers op rotondes

LEEK – De vijf leerlingen; Hakan, Renée, Dennis en Steinar zijn tijdens hun opleiding van de Lindenborg bezig met een onderzoek naar voorrang voor fietsers op rotondes en hoe de inwoners van het Westerkwartier hier over denken.

Ze proberen via een zelf gemaakte enquête erachter te komen hoe de inwoners van de gemeente Westerkwartier hier over denken. Deze opdracht doen ze voor het vak O en O (Onderzoek en Ontwerp).

De gemeente wil graag meer mensen zien fietsen en heeft daarvoor allerlei ideeën bedacht. De leerlingen hebben de opdracht van de gemeente Westerkwartier om onderzoek te doen naar voorrang voor fietsers/voetgangers op rotondes. Om een goed beeld te krijgen hoe de burger hier over denkt hebben ze zo veel mogelijke reacties nodig op de enquête. Geef daarom jou mening in deze enquête die je hier vindt.

Het bericht Leerlingen Lindenborg doen onderzoek naar voorrang voor fietsers op rotondes verscheen eerst op InfoLeek.