Shakespeare op de planken bij de Lindenborg

LEEK – Nog heel even wachten en ook u kunt genieten van dè klassieker van Shakespeare: “Midzomernachtsdroom”, te zien en te savoureren in de aula van de Lindenborg op maandag 27 of woensdag 29 mei om 20.00 uur voor allen en op dinsdagmiddag 28 mei als besloten matinee voor leerlingen uit klas 4 in het kader van Culturele Kunstzinnige Vorming (CKV).

Bij dezen bent u alvast van harte uitgenodigd om te zien waartoe een groep leerlingen onder inspirerende inzet en levendige leiding van docent klassieke talen Ieke Mooij opnieuw in staat is. U zult versteld staan!

“Midzomernachtsdroom” barst van de liefdesverwikkelingen in de ‘gewone’ wereld en de ‘magische’ wereld van het bos. Twintig spelers repeteren zich op dit moment suf om de rol van elf, boskoningin, verliefde jongeman, kwaaie vader, amateur-toneelspeler, ceremoniemeester etc. etc. in te studeren. De decorploeg onder leiding van Jeffrey Linker werkt zich in het zweet om een geweldige entourage neer te zetten.

Heel bijzonder, en dat is voor het eerst dit jaar: een aantal muzikale leerlingen onder leiding van Jaap Wils smeert de kelen en stemt de instrumenten om het stuk van live muziek te voorzien.

Het wordt een totaalgebeuren, waar u tegen betaling van slechts 3 euro vijf kwartier puur genieten krijgt!

Het bericht Shakespeare op de planken bij de Lindenborg verscheen eerst op InfoLeek.