G-stars winnen 4 bekers bij NK G-bowlen

ALMERE/LEEK – In Almere is 12 mei de finale gespeeld van de NK G-bowlen. Vijf spelers van de G-stars, die hun competitie spelen in het Sportcentrum Leek, hadden zich na de voorronde in Assen weten te plaatsen voor de finale.

Op zich al een knap resultaat, want de G-bowlingcompetities zien al jaren een sterke toename van het aantal deelnemers. Je plaatsen voor de landelijke finale is dus niet een vanzelfsprekendheid.

Nog knapper is dat in Almere vier van de vijf zich via de series wisten te plaatsen voor de finale. Alleen Atje de Boer lukte dat niet, zij eindigde als 10e. In de finale van de vierde klasse heren waren de broers Jeroen en Thijs Bos succesvol met een eerste en tweede plaats.

In de tweede klasse heren legde Jurroen Logtmeijer beslag op de derde plaats, waarvoor hij met een sterke eerste game van 191 de basis legde. In de finale, die hij als eerste was ingegaan, werd hij door zijn tegenstanders zo sterk onder druk gezet, dat hij terugviel naar een derde plaats. Maar met dit eindresultaat was hij heel tevreden. Bij de dames tenslotte won in de vierde klasse Amanda Tuinema de tweede prijs. Zij speelde heel constant zonder hoge, maar ook geen lage scores. Dat leverde een mooie beker op, die vast een bijzondere plaats op haar kamer krijgt.

Bij elkaar leverde het NK de G-stars een verrassend grote oogst aan bekers op!

Het bericht G-stars winnen 4 bekers bij NK G-bowlen verscheen eerst op InfoLeek.