Zwemwedstrijd in Assen groot succes voor Aqualero

ASSEN/LEEK – Afgelopen zaterdag werd het 5e deel van de 25-50 m competitie gezwommen in Assen. Aan deze wedstrijd deden 17 fanatieke zwemmers van Aqualero mee.

Zij hebben maar liefst 23 persoonlijke records gezwommen! Jade van den Akker en Iris Boer zwommen beide 4 seconden sneller op de 25 m rugslag, en Kim van Duinen zwom 5 seconden sneller op de 25 m rugslag! Amy van der Veen deed voor het eerst mee en heeft mooie tijden gezwommen. Daarnaast hebben Jarne Belga (goud), Jarno Bouwmeester (brons), Rick (zilver), Kim van Duinen (brons), Tessa ter Meer(zilver) en Alja Sluisman (goud) een medaille gewonnen op de 25 m rugslag.

Helaas waren er op de andere afstanden geen medailles te winnen. Kortom een zeer succesvolle wedstrijd voor onze Aqualero zwemmers!

Het bericht Zwemwedstrijd in Assen groot succes voor Aqualero verscheen eerst op InfoLeek.