Geslaagde vriendinnendag bij VEV’67

LEEK – Vrouwenvoetbal is nog steeds de snelst groeiende sport in Nederland. Woensdag 10 april is er bij VEV’67 weer een Vriendinnendag gehouden. Het doel van deze dag was om deze meiden kennis te laten maken met de voetbalsport en het meisjesvoetbal bij VEV ‘67.

71 meiden in de leeftijd tussen 8 t/m 15 jaar hebben met groot enthousiasme deelgenomen aan de voetbalclinic die werd verzorgd door Voetbalacademie Parkstad. Oefeningen zoals de ladder, Smartgoals en een 1 tegen 1 vorm kwamen aan bod tijdens het spellencircuit waarbij de meiden hun voetbalvaardigheden konden tonen. Daarnaast werd er aandacht besteed aan de techniek en balcontrole.

Onder een heerlijk voorjaarszonnetje – en een frisse wind – zijn de verschillende spelvormen uitgevoerd waarbij de vriendinnen een gezellige en sportieve middag hebben beleefd.

VEV’67 hoopt een aantal meiden enthousiast gemaakt te hebben voor het meidenvoetbal en als lid te mogen begroeten.

Al met al een zeer geslaagde dag. Op naar de editie van 2020!Het bericht Geslaagde vriendinnendag bij VEV’67 verscheen eerst op InfoLeek.