Feestelijk Paasweekend bij Familiepark Nienoord

LEEK – Het Paasweekend begint al feestelijk op Goede Vrijdag. Op 19 april is het een speciale dag voor abonnementhouders van Familiepark Nienoord. Als abonnementhouder mag je die dag gratis één bezoeker meenemen voor een gezellig dagje uit.

Op 21 en 22 april worden de Paasdagen gevierd. De hele dag zijn er allerlei leuke paasactiviteiten te doen. Je kunt paaseieren zoeken samen met Nieno en de Paashaas, je laten schminken of meedoen met de paasspeurtocht. Zoek samen met je vriendjes en vriendinnetjes de verstopte eieren op. Vind jij het Gouden Ei? Dan krijg je ook nog een leuke prijs! Dit jaar mogen alle ouders ook eieren zoeken.

Om 13.00 uur is er een speciale zoekronde met eieren gevuld met leuke cadeautjes en kortingen van de winkels in Leek. Het Familiepark is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Het bericht Feestelijk Paasweekend bij Familiepark Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.