Lentefeest in Borg Nienoord met vijftal Nederlandstalige artiesten

LEEK – Zaterdag 30 maart vindt het Lentefeest plaats in de verschillende zalen van borg Nienoord. Een vijftal Nederlandstalige artiesten, bands en zangeressen, dragen zorg voor een sfeervolle en gezellige avond onder het genot van een goed wijntje of biertje, bitterballen, etcetera.

De zeer sfeervolle avond biedt plaats aan maximaal 175 personen. Entree bedraagt in de voorverkoop € 6,00 en, indien nog voorradig, aan de kassa € 10,00.

De optredende artiesten zijn Ideaal XL met zangeres Melissa Smilda. Zij vormen de rode draad van deze avond. Verder zijn de succesvolle Lucas en Gea, bekend van vele top-100 noteringen van de partij. Verder zijn van de partij het populaire duo Ronald & Aisha, inmiddels ook al jaren een bekend duo in de regio en ook zij hebben meerdere succesvolle singles achter hun naam. De succesvolle zangeres Ellen Jannink en zangeres Daniëlle completeren het kwintet artiesten. Genieten pur sang!

Het Lentefeest in borg Nienoord is op zaterdag 30 maart, aanvang 20.00 uur. Zalen open om 19.00 uur. Entree bedraagt € 6,00 in de voorverkoop, welke plaats vindt bij Primera Grootegast, Marum en Zuidhorn, boekhandel Schoelier Zuidhorn, Bio Corner Leek en bij Grand Café Borg Nienoord en www.vanplan.nl Het Lentefeest is toegankelijk voor maximaal 175 personen.

Het bericht Lentefeest in Borg Nienoord met vijftal Nederlandstalige artiesten verscheen eerst op InfoLeek.