Openstelling nieuwe verbindingsweg richting de A7 uitgesteld

LEEK – De openstelling voor het verkeer van de nieuwe verbindingsweg (oprit) tussen de N372 bij Leek en de A7 richting Groningen met de nieuwe rotonde is uitgesteld naar 25 maart.

De werkzaamheden die inmiddels zijn uitgevoerd zijn goed verlopen en liggen op schema. Echter, door de vele regenval is het nu niet mogelijk om op de fundering het asfalt aan te brengen. Er komt beter weer aan en zodra de fundering droog genoeg is zal worden gestart met de asfalteringswerkzaamheden. Volgens de planning is de P+R in juni 2019 gereed.

Verbetering
Al deze werkzaamheden maken deel uit van de verbetering van de busverbinding tussen Leek en Groningen met het project Hoogwaardig Openbaar Vervoer Leek. Na afronding van de werkzaamheden betekent dit voor reizigers een betrouwbare dienstregeling, meer tijdwinst, comfort, betere voorzieningen bij de haltes en meer veiligheid. Informatie over het project is te vinden op www.leek.nl/hov.

Het bericht Openstelling nieuwe verbindingsweg richting de A7 uitgesteld verscheen eerst op InfoLeek.