‘Grond en Groen’ event bij AB Vakwerk in Leek

LEEK – AB Vakwerk houdt op zaterdag 16 maart het ‘Grond en Groen’ event. Het evenement wordt georganiseerd om mensen kennis te laten maken met de opdrachtgevers van AB Vakwerk in de werksectoren grondwerk en groenvoorziening.

De ochtend staat geheel in het teken van kennismaking, vragen stellen en ervaringen opdoen. Het vrijblijvende programma bestaat uit diverse activiteiten. Enkele opdrachtgevers presenteren hun materieel (werktuigen, gereedschappen en machines) om jou te overtuigen van alle (groei)mogelijkheden binnen hun bedrijf.

Uiteraard is er, onder het genot van een drankje, ook tijd om met Vakwerkers te praten over werken via AB Vakwerk. Rond lunchtijd wordt er een smakelijke warme hap geserveerd vanuit de AB Vakwerk foodtruck.

Kom jij ook langs? Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 bij de vestiging in Leek.

Adresgegevens

AB Vakwerk Leek
Zernikelaan 6b
9351 VA Leek

Het bericht ‘Grond en Groen’ event bij AB Vakwerk in Leek verscheen eerst op InfoLeek.