Gloed”oud” discofeest in Tolbert met SoulBlender en Vinyl Show

TOLBERT –Onder de naam Classics LIVE komt er een gloednieuw discofeest naar Tolbert. Op 23 maart beloven SoulBlender en DJ SoWieSo (Vinyl Show) een bijzondere avond in De Postwagen met ‘dampende sixties soul’, ‘nostalgische seventies disco’, ‘swingende funk’ en ‘klassieke Motown-hits’.

Live band en origineel vinyl
Stop twaalf authentieke topmuzikanten  in een blender en je krijgt de live band SoulBlender. Volgens Sikko Cazemier van Cazemier Verhuur & Evenementen gaat het om een  aantrekkelijke mix van muziekstijlen, “waarbij het plezier en de passie ervan afdruipt”. Die passie is er ook bij DJ SoWieSo, die alleen met originele vinylplaten draait. “Het echte geluid, heerlijk om te horen”, aldus Cazemier.

Entertainment vol energie
De kracht van beide acts schuilt in de oprechtheid. Cazemier: “Ze leven voor de muziek, elk op hun eigen manier. SoulBlender brengt entertainment vol energie, direct vanaf het begin. Hun enthousiasme is aanstekelijk, de onderlinge chemie is perfect voelbaar. DJ SoWieSo blijft puur bij vinyl, zijn grote kracht en liefde. Die liefde voor de muziek komt op 23 maart duidelijk naar voren.”

Gedroomde opvolger
Classics LIVE is in de ogen van de organisator de gedroomde opvolger van het Jaren 80 Feest. “We gaan in tegengestelde richting met dit unieke 70’s discofeest. Een absolute aanrader voor alle veertig- & vijftig plussers. Zet je schrap voor live spektakel, want de klasse van SoulBlender en de Vinyl Show is om van te genieten. De remmen gaan los. De kaartverkoop (www.classicslive.nl) loopt al goed. We hebben er zin in.”

Het bericht Gloed”oud” discofeest in Tolbert met SoulBlender en Vinyl Show verscheen eerst op InfoLeek.