Meezingfeest Leek trekt record aantal bezoekers! (Foto’s)

LEEK – De 4e editie van het MeezingFeest Leek trok afgelopen zaterdag fors meer bezoekers dan de vorige edities. Met zo’n 1800 verkochte tickets was het helemaal uitverkocht en het drukste evenement ooit in de Leekster sporthal naast het Grootwinkelplein in Leek.

Al vroeg kwamen de bezoekers binnen, rond tienen ontstonden zelfs behoorlijke rijen voor de entree. Regionale artiesten als Niels Span, Eltjo en Melissa Smilda wisten het publiek goed op te warmen voor de hoofdacts Jannes, Ancora en Snollebollekes! Laatstgenoemde wist de hele zaal helemaal plat te zingen en te schreeuwen. Of de Rodenburghal ook zelf naar links en rechts ging is niet bekend…..

Volgend jaar viert het feest zijn 1e lustrum, de 5e editie is op schrikkeldag, 29 februari 2020. Kaartjes kopen is nu al mogelijk op www.meezingfeestleek.nl.

Voor meer foto’s en/of het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl


 

Het bericht Meezingfeest Leek trekt record aantal bezoekers! (Foto’s) verscheen eerst op InfoLeek.