Code geel: dinsdagmiddag van het westen uit geruime tijd sneeuw

REGIO – Dinsdagmorgen rond 8 uur bereikt een gebied met sneeuwval het uiterste westen. Dit gebied breidt zich tot halverwege de middag oostwaarts over het hele land uit.

Het KNMI heeft voor onze provincie Code Geel afgegeven van dinsdag 14:00 uur tot woensdag 15:00 uur wegens kans op gladheid. Alle verkeersdeelnemers kunnen hinder ondervinden. Pas uw rijgedrag aan en volg weerberichten en waarschuwingen.

Er vormt zich in totaal een sneeuwdek van 1-3 cm, mogelijk lokaal iets meer. In de loop van de namiddag en avond wordt het van het westen uit weer overwegend droog, maar kan het wel lokaal glad blijven door sneeuwresten en later door bevriezing van natte weggedeelten.

Het bericht Code geel: dinsdagmiddag van het westen uit geruime tijd sneeuw verscheen eerst op InfoLeek.