Bent u of wilt u aan de slag als vrijwilliger in Westerkwartier? Ontmoet de nieuwe Welzijnsorganisatie

WESTERKWARTIER – Welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Schans is sinds 1 januari 2019 actief in de hele gemeente Westerkwartier. We bieden vrijwilligers ondersteuning vanuit vier gebiedsteams in Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn.

Graag stellen ze ons persoonlijk aan u voor! Hiervoor worden vier avonden georganiseerd. Om kennis te maken met alle actieve vrijwilligers en zeker ook om mensen te ontmoeten die er over denken om vrijwilligerswerk te gaan doen.

Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk?
Op deze avonden kunt u in gesprek met actieve vrijwilligers om meer te weten te komen over vrijwilligerswerk in uw regio. En uiteraard stellen de vier gebiedsteams zich aan u voor. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Ben u geïnteresseerd? Meld u voor 11 februari a.s. aan voor de bijeenkomst in uw gebied. Tot ziens!

Grootegast
dinsdag 12 februari 19.00 – 21.00 uur
Dienstencentrum Grootegast – De Schalck 1 Grootegast
Aanmelden via grootegast@sociaalwerkdeschans.nl

Leek
woensdag 13 februari 19.00 – 21.00 uur
Dienstencentrum De Schutse – Oldenoert 32, Leek
Aanmelden via leek@sociaalwerkdeschans.nl

Marum
woensdag 13 februari 19.00 – 21.00 uur
Multifunctioneel Centrum `t Marheem – Schoolstraat 8, Marum
Aanmelden via marum@sociaalwerkdeschans.nl

Zuidhorn
donderdag 14 februari 19.00 – 21.00 uur
Cultureel Centrum Zuidhorn – Jellemaweg 3, Zuidhorn
Aanmelden via zuidhorn@sociaalwerkdeschans.nl

Bent u niet in de gelegenheid te komen maar wilt u wel graag als vrijwilliger aan de slag? Neem dan contact op met Zsuzsa Ungvári via 06 – 100 390 26 of per mail z.ungvari@sociaalwerkdeschans.nl.

Het bericht Bent u of wilt u aan de slag als vrijwilliger in Westerkwartier? Ontmoet de nieuwe Welzijnsorganisatie verscheen eerst op InfoLeek.