Succesvolle dag voor JTV Leek tijdens District Noord wedstrijd in Joure

JOURE/LEEK – Vandaag turnden de jongens hun eerste wedstrijd voor het District Noord in Joure.

In de eerste wedstrijd stonden Dennis Bijsterveld, Kees Sikkema, Julius Benus en Tijmen Dijkstra. Dennis turnde naar een 4e plaats en liet een mooie Tsukahara zien op sprong!

Kees, Julius en Tijmen (pupil 16) turnden een stabiele wedstrijd, Julius mocht het podium beklimmen en werd knap 2e! Kees en Tijmen vielen net buiten het podium. Tijmen werd 4e en Kees 5e, mooie prestatie!

In de tweede wedstrijd mochten Stijn de Haan, Wouter Doddema, Rick Fitzgerald en Jaydee Adjodhia (junior 1-9) aantreden. Ook hier werd een mooie strakke wedstrijd geturnd. Stijn werd 2e en Jaydee 3e. Wouter en Rick werden 5e en 6e, mooi!

In de andere baan turnden Joost Wobbes, Sil Land, Dani Land (instap 17) Jostein Smit (instap 15) en Viktor Hogenberg (pupil 15) hun wedstrijd. Joost en Sil kwamen op het podium. Joost werd 1e en Sil 3e! Dani turnde zijn eerste wedstrijd en behaalde een 13e plaats, knap gedaan.

Jostein en Viktor kregen ook een mooie zilveren en gouden medaille omgehangen. Jostein werd 2e en Viktor 1e. Mooie prestatie!

In de laatste wedstrijd turnden Roan van der Kaap, Thijs Schuring (jeugd 11) voor het eerst in de keuze oefenstof. Ze hebben t goed gedaan, Thijs werd 8e en Roan mocht het goud in ontvangst nemen, 1e plaats!

Jarno de Jonge en Jordie Knol (jeugd 10) turnden in de andere baan. Voor Jordie was het ook de eerste keer in de keuze oefenstof. Hij turnde naar een mooie 12e plek. Jarno stond op het podium met zilver, 2e!

Op naar de tweede plaatsingswedstrijd in Goningen op 9 februari a.s.


Het bericht Succesvolle dag voor JTV Leek tijdens District Noord wedstrijd in Joure verscheen eerst op InfoLeek.