Replay the 90’s in de Kruisweg met Nakatomi

MARUM –We gaan terug naar de jaren 90 in de Kruisweg Marum. Weet jij het nog? Lange rijen, volle zalen, de vette hap in de snackbar en dansen op te gekke muziek van bekende artiesten. Wij nemen jou mee naar het gevoel van toen.

Al vele decennia is de Kruisweg een begrip onder het uitgaanspubliek. Dat was in de jaren 90 niet anders. Vele tienduizenden bezoekers waren in de jaren 90 vaste klant van het populaire Marumer uitgaanscentrum. Om deze fijne herinneringen te herbeleven organiseren wij speciaal voor jullie Replay the 90’s.

Op zaterdag 9 februari draaien de dj`s van Mega90`s on Tour de lekkerste dansmuziek uit de jaren 90. Van Marco Borsato tot DJ Paul Elstak, van de Spice girls tot Haddaway. Zomaar een greep van populaire artiesten die hit na hit scoorden in de 90`s.

Ook Nakatomi bekend van de hits Sing, Children of the night en Free zijn toegevoegd aan de line up. Tijdens de hardcorehype in de jaren ’90 scoorden ze Top 40-hits die nog groter waren dan de pupillen destijds. Clipzender TMF draaide de platen grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij on-demand clipkanaal  The Box.

Kaarten voor Replay the 90`s zijn vanaf nu te koop bij de Kruisweg of aan de kassa tijdens het evenement voor 10,- euro. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.kruiswegmarum.nl

Het bericht Replay the 90’s in de Kruisweg met Nakatomi verscheen eerst op InfoLeek.