Zoektocht naar vermiste Vera (68) met politie, honden en helikopter levert niets op

TOLBERT – UPDATE 06-01-2019 16:35 uur: Het lichaam van de vermiste vrouw is vanmiddag gevonden tijdens een grote zoektocht. Er is vandaag door veel politiemensen en burgers gezocht naar de 68-jarige verstandelijk beperkte Vera die sinds zaterdagmorgen 5 januari vermist wordt vanuit Tolbert.

De politiehelikopter heeft met een warmtebeeldcamera gezocht. Ook zijn er politiespeurhonden en burgerspeurhonden druk bezig geweest met zoeken. Helaas is mevrouw nog niet aangetroffen. Daarom roept de politie nogmaals iedereen op die iets weet of mevrouw heeft gezien zich te melden. De politie blijft bezig met deze vermissing.

Lees hier de oorspronkelijke oproep en het volledige signalement.

Het bericht Zoektocht naar vermiste Vera (68) met politie, honden en helikopter levert niets op verscheen eerst op InfoLeek.