Oud en nieuw feest Leek met nieuw DJ duo

LEEK –Een nieuw jaar, een nieuwe gemeente….Wat niet verandert is het traditionele eindejaarsfeest in Sportcentrum Leek.

Voor de 28ste keer wordt het spetterende eindejaarsfeest georganiseerd en immer wordt de knallende party bezocht door duizenden mensen, jong en oud. En druk gaat het zeker ook dit jaar weer worden want inmiddels weet iedereen in het Zuidelijk Westerkwartier en Noordenveld waar het gezelligst het nieuwe jaar kan worden ingeluid. 

Sportcentrum Leek is achter de schermen al druk bezig met de invulling van de 28ste editie van het oud en nieuw feest. De zaal is, zoals alle jaren, weer feestelijk aangekleed en een fraaie lichtshow draagt ertoe bij dat de feestnummers nog beter uit de verf komen. De muziek gaat dit jaar gedraaid worden door een nieuw koppel dj’s, met name door DJ Mark Nauta en DJ Rygil, ervaren muziekmakers die hun sporen beiden ruimschoots verdiend hebben.

Vermaarde DJ’s
DJ Mark Nauta heeft een ruim twintigjarige ervaring. Begonnen o.a. in jongerencentrum De Westwing en Bar Dancing Looks in Roden. Hij is onder meer vaste DJ in de Kruisweg in Marum en heeft vier jaar lang gedraaid in Partycafé De Doos in Groningen. Hij beschikt over het nodige presentatie talent en schuwt de microfoon niet om op humoristische en gepaste wijze de muziek te presenteren.

DJ Rygil is een geboren Groninger en heeft op menig top-locatie in den lande zijn kunnen vertoond.  Met optreden op zijn naam bij o.a. Escape Amsterdam, Amsterdam Dance Event, Exclusive Vibez Groningen, Adorable Festival in Helmond, Café De Moriaan in Kampen, JopPop Festival in Oosterwolde, om maar enkele te noemen, is DJ Rygil in alle mogelijke stijlen een topper en staat hij, met DJ Mark Nauta, garant voor een fantastisch oud en nieuw feest!

Spelregels
Gelijk aan voorgaande jaren zijn er weer enkele spelregels voor de bezoekers. De garderobe benutten is verplicht en het meebrengen van eigen alcoholische dranken en vuurwerk is verboden. Daarop zal streng worden gecontroleerd. Een ID-bewijs op zak is een dringend advies daar er geen alcohol aan personen onder 18 jaar zal worden geschonken. Bij de garderobe zijn polsbandjes te verkrijgen met leeftijdsaanduiding waarna men probleemloos kan drinken en van het feest genieten.

De toegang  tot het oud en nieuw feest is voor iedereen gratis. De party gaat van start om 00.30 uur en gaat door tot 06.00 uur.

Het bericht Oud en nieuw feest Leek met nieuw DJ duo verscheen eerst op InfoLeek.