Trainersduo Pitstra & De Vries verlengen bij VEV’67

LEEK –  Johan Pitstra (hoofdtrainer) en Martin de Vries (assistent-trainer) blijven het komend seizoen leiding geven aan het eerste elftal van VEV’67.  Daarmee zijn beide heren  tot en met het seizoen 2019-2020 verbonden aan VEV’67.

VEV’67 is blij met de contractverlenging. Johan Pitstra en Martin de Vries weten met hun ervaring de spelers verder te brengen. Ze creëren een goede sfeer en het is prettig werken voor spelers en staf. Tevens weten ze de jeugdige talenten goed in te passen.

Momenteel staat VEV’67 op een 3e plek in de tweede klasse J. Afgelopen zaterdag was daar een verdiende 2-0 overwinning tegen Omlandia. Aanstaande zaterdag staat NEC Delfzijl op het programma.

Het bericht Trainersduo Pitstra & De Vries verlengen bij VEV’67 verscheen eerst op InfoLeek.