Ruime keuze aan kerstdiner locaties in sfeervolle horecazaken in Leek

LEEK – Op drie locaties in Leek kan men gedurende de kerstdagen terecht voor een overheerlijk en smaakvol uitgebreid kerstdiner. In willekeurige volgorde: Grand Café Restaurant ”opde Dam”, Sportcentrum Leek en Grand Café Borg Nienoord, gelegen op het fraaie landgoed Nienoord.

 Grand Café Restaurant “opde Dam”
Zowel op eerste als ook op tweede kerstdag kan men terecht in Grand Café “opde Dam”, een uniek restaurant in het centrum van Leek. Het grand café restaurant kenmerkt zich vanwege haar authentieke gerechten in een moderne setting. Het kerstdiner is op beide dagen mogelijk vanaf 16.00 uur.

Keuze kan men maken uit diverse overheerlijke voor, hoofd- en nagerechten. Vegetarisch of glutenvrij is mogelijk op aanvraag. Prijs per persoon bedraagt € 45,00 en reserveren is gewenst. Dit kan nu reeds via www.opdedam.nl of telefonisch 0594-726007.

Sport- en bowlingcentrum Leek
In Sportcentrum Leek kan men tweede kerstdag terecht voor een speciaal kerstarrangement: een uitgebreid kerstdiner met voor, hoofd- en nagerecht naar keuze, inclusief een uur bowlen in kerstsfeer. De kosten hiervoor bedragen (inclusief één uur bowlen) € 32,50 per persoon. Voor kinderen tot en met twaalf jaar zijn er desgewenst speciale kindermenu’s en hiervoor betaalt men €16,75.

Ook is het mogelijk alleen te bowlen op eerste en tweede kerstdag. Het bowlingcentrum is op hiervoor geopend van 14.00 uur tot 24.00 uur. De baanhuur bedraagt € 24,50 per uur/per baan. Reserveren voor beide dagen en beide mogelijkheden is gewenst en kan via telefoon 0594-512040.

Grand Café Borg Nienoord
Op eerste kerstdag is men harte welkom voor een uitgebreid overheerlijk kerstdiner in Grand Café Borg Nienoord, gevestigd in de borg Nienoord op het sfeervolle landgoed. De borg is een stijlvolle, adelijke en monumentale borg en naar de mening van velen de mooiste borg in de provincie.

Het uitgebreide kerstdiner bestaat ook hier uit overheerlijke smaakvolle gerechten en, uiteraard, met voor, hoofd- en nagerecht naar keuze. De kosten van het kerstdiner bedragen € 39,50 per persoon. Reservering is gewenst en kan via telefoon 0594-726005 of www.grandcafe-borgnienoord.nl.

Om teleurstelling te voorkomen is reservering voor alle drie de locaties zeer aan te raden daar de belangstelling groot is. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kan men ook via telefoon 0594-512040 terecht.

Het bericht Ruime keuze aan kerstdiner locaties in sfeervolle horecazaken in Leek verscheen eerst op InfoLeek.