Basketbalclinic voor Leekster basisscholen door Donar

LEEK – Donderdag 29 november van 10.30 tot 12.00 uur geven de spelers van basketbalclub Donar uit Groningen een basketbalclinic in de Topsporthal aan een groot aantal kinderen van de groepen 5 en 6 van basisscholen uit de gemeente Leek.

Hiervoor hebben zich uit groep 5 en 6 van de verschillende basisscholen uit Leek 210 kinderen aangemeld. Doel van deze clinic is de basisschool jeugd kennis te laten maken met de basketbalsport en wat is er dan mooier om dit te doen met de topspelers van Donar.

De clinic wordt gegeven als tegenprestatie voor de wedstrijd die Donar dit jaar in september heeft gespeeld in de Topsporthal. Ook dit jaar werd onder grote belangstelling een Europese wedstrijd gespeeld, omdat die niet in de Martiniplaza in Groningen kon plaats vinden

Het bericht Basketbalclinic voor Leekster basisscholen door Donar verscheen eerst op InfoLeek.