De ‘lekkerste’ supermarkt Plus Verbeek 2.0 vanaf vandaag geopend (Video)

LEEK – Na maanden van voorbereiding en een grote verbouwing is de nieuwe supermarkt Plus Verbeek 2.0 in de Liekeblom in Leek vanaf vandaag geopend, “365 dagen per jaar de lekkerste supermarkt van Leek”, aldus franchiser Marco Verbeek.

De winkel is compleet opnieuw opgebouwd nadat de Jumbo op 31 mei haar deuren sloot. In totaal zijn er in de afgelopen 8 dagen zo’n 15.000 verschillende producten in de schappen geplaatst en zijn de puntjes op de i gezet. Marco en zijn vrouw Loekie hebben een erg goed team aan personeel samengesteld van totaal een kleine 75 medewerkers verdeeld over de vijf afdelingen die je in de winkel vindt.

Onderscheiden
Plus Verbeek onderscheidt zich op vele punten ten opzichte van de andere supermarkten in Leek. De winkel is 365 dagen per jaar geopend, de eerste winkel met het bekende ‘Zelfscan’ systeem, daarnaast erg veel lokale producten in de winkel en veel vers bereidt. Zo worden er in de winkel maaltijden gemaakt met onder andere heerlijke gegrilde groentes met kip of echte vers gebakken broodjes. Verder is er in de hele winkel gratis WiFi, makkelijk om de juiste gerechten op internet te vinden.

De avond voor de opening was er een receptie waarbij de winkel voor het eerst getoond werd aan het publiek en mensen alvast een kijkje konden nemen onder het genot van een hapje en drankje.

Opening
Vandaag, woensdag 28 november zullen de deuren om 9:00 uur open gaan en is de winkel officieel geopend. Dit wordt gevierd met een actie onder de mensen die bij de opening aanwezig zijn. Ze krijgen een lootje en maken kans op één van de 300 prijzen waaronder 1 minuut gratis winkelen.

Foto’s/video: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl
 

 

Het bericht De ‘lekkerste’ supermarkt Plus Verbeek 2.0 vanaf vandaag geopend (Video) verscheen eerst op InfoLeek.