Nieuwe teamsponsoren Junioren combiteams Korfbal

LEEK/ZEVENHUIZEN/OOSTWOLD – Sinds het seizoen 2017-2018 hebben Sparta, Owk en Rodenburg de handen in één geslagen door het vormen van combiteams bij de jeugd. Met succes zijn de 3 verenigingen hier dit seizoen mee verder gegaan.

De club is dan ook erg blij dat ze voor zowel de combi A1 als de combi A2 een nieuwe teamsponsor hebben. De Combi A1 en A2  zullen de komende 3 jaar gesponsord worden door Okaphone Elektronika  en Sikko Cazemier Verhuur & Evenementen.

De Combi A1 wordt gesponsord door Sikko Cazemier Verhuur & Evenementen. Cazemier Verhuur & Evenementen is actief op de verhuurmarkt van licht, geluid en beeld voor particulieren, bedrijven, overheid, verenigingen, instellingen etc. Ook organiseert Cazemier diverse openbare muziekfeesten en andere evenementen. Daarnaast kennen we Sikko Cazemier natuurlijk vooral als eigenaar van de Rodenburghal waar Sparta, OWK en Rodenburg hun thuiswedstrijden speelt.

De Combi A2 wordt gesponsord door Okaphone Elektronika. Okaphone is dé elektronica specialist in Groningen en omstreken. Okaphone verkoopt elektronica  onderdelen, vanuit de winkel in de Ebbingestraat te  Groningen  en online (www.okaphone.nl) met meer dan 25.000 leverbare artikelen op het gebied van elektronica en techniek.


Het bericht Nieuwe teamsponsoren Junioren combiteams Korfbal verscheen eerst op InfoLeek.