Groep 8 leerlingen maken kennis met voortgezet onderwijs tijdens activiteitenmiddag

LEEK/REGIO – Op de vestigingen van rsg de Borgen, de Lindenborg en Nijeborg in Leek, de Ronerborg in Roden en de Woldborg in Grootegast wordt op woensdag 14 november 2018 om 14.00 uur een activiteitenmiddag ‘kennismaken met het VO’ gehouden.

De activiteitenmiddag biedt groep 8 leerlingen de kans om op een leuke en actieve manier kennis te maken met het voortgezet onderwijs. De leerlingen, die in het laatste jaar van de basisschool zitten,  kunnen dan alvast een beetje rondkijken en verschillende lesjes uitproberen. rsg de Borgen heeft een breed aanbod van opleidingen voor de jongeren in de regio, van vwo tot praktijkonderwijs. De groep 8-leerlingen hoeven nog niet te weten welke opleiding ze gaan volgen, ze kunnen zelf kiezen bij welke vestiging zij de activiteitenmiddag gaan volgen. De leerling hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Lindenborg, Waezenburglaan 55, 9351 HC Leek
Nijeborg, Waezenburglaan 51a, 9351 HC Leek
Ronerborg, Burchtlaan 1, 9301 TJ Roden
Woldborg, Kersenlaan 16, 9861 CR Grootegast

Op de Esborg in Roden wordt op 13 februari 2019 een doe-dag georganiseerd.

Het bericht Groep 8 leerlingen maken kennis met voortgezet onderwijs tijdens activiteitenmiddag verscheen eerst op InfoLeek.