Liesbeth Hummel van Ontspanningsplek.nl viert 12,5 jarig jubileum

LEEK – Liesbeth Hummel van Ontspanningsplek.nl viert in November 2018 haar koperen jubileum in Sportcentrum Leek. Liesbeth is een gediplomeerd Natuurgeneeskundige therapeut.

Door verschillende technieken, o.a. Therapeutische Massage, Stoelshiatsu, Voetreflex, Ooraccupuctuur, Cupping, Quantum Touch en Hotstone, is Liesbeth in staat klachten vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en behandelingen te combineren in haar massagepraktijk in De Wilp. Naast het verlichten van uw klachten, richt ze zich ook op de achtergrond en de oorzaak van uw klacht. Ook zonder klachten bent u welkom. Liesbeth is één wisselende avond per week in Sportcentrum Leek, (alleen) voor Stoelshiatsu/Stoelmassage. Andere massages  alleen op afspraak in  De Wilp.

Pasvoordeel:
Als lid van het sportcentrum Leek heeft u op vertoon van uw clubpas voordeel:
Stoelshiatsu 20 minuten voor €12.50. Niet leden van Sportcentrum Leek zijn ook van harte welkom, en voor hun geldt stoelshiatsu 20 minuten voor 15.00 euro.

Jubileum aanbieding
In november is er een speciale jubileum aanbieding, 5 behandelingen voor de prijs van 4. Afspraak voor een Stoelshiatsu behandeling kunt u bij de balie van het Sportcentrum Leek maken of telefonisch. 0594-51204.

Vaak hebben hoofd, nek, (onder-)rug en schouders te lijden onder stress en/of een verkeerde houding. (Stoel-)massage werkt ontspannend voor de spieren op die plekken in je lichaam. Daarnaast brengt het ook een geestelijke rust waardoor je weer nieuwe energie vind om dingen te ondernemen. Daarbij kan Stoelshiatsu ook preventief werken, ter voorkoming van spier- en gewrichtsklachten.

Vergoed
Wanneer u “aanvullend” verzekerd bent worden de meeste behandelingen onder alternatieve geneeswijzen  (gedeeltelijk-)vergoed door uw zorgverzekeraar en vallen niet binnen het eigen risico. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Studio
Tevens gebruikt Liesbeth zo nodig tijdens haar massage in De Wilp, Magnesium olie, Magnesium gel of Magnesium sportgel. Voor mer informatie, afspraak, cadeaubon of verkoop van Zechsal Magnesium producten  bent u bij ons op het juiste adres. Nieuwsgierig of deze behandelwijze iets voor u is, maak een afspraak en ervaar het zelf. Kijk op Ontspanningsplek.nl.

Het bericht Liesbeth Hummel van Ontspanningsplek.nl viert 12,5 jarig jubileum verscheen eerst op InfoLeek.