Overeenstemming realisatie tien eengezinswoningen in Zevenhuizen

LEEK – De gemeente Leek en Timmerhuis Projecten BV hebben onlangs overeenstemming bereikt over de afname van 10 bouwkavels in fase 2 van het woningbouwplan Zevenhuizen Oost.

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis BV heeft het voornemen om op die bouwkavels tien eengezinswoningen te realiseren, waarvan vier hoekwoningen en zes tussenwoningen. De woningen worden gasloos uitgevoerd en beschikken over vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.

Meer informatie over dit bouwplan treft u aan op de website van Roosdom Tijhuis (www.roosdomtijhuis.nl), waar u zich ook voor dit plan kunt inschrijven. Naar verwachting start de verkoop van de woningen begin 2019.

Meer informatie over projectmatige woningbouw in fase 2 van het plan Zevenhuizen Oost is verkrijgbaar tijdens de beurs Nieuwbouw/Verbouw XL, die van 16 tot en met 18 november 2018 plaatsvindt in Martiniplaza te Groningen.

Naast projectmatig te ontwikkelen bouwkavels komen in fase 2 ook vrije bouwkavels beschikbaar die door de gemeente worden uitgegeven. Belangstellenden voor een bouwkavel in fase 2 kunnen zich inschrijven bij de gemeente. De eerste bouwkavels in fase 2 worden naar verwachting medio 2019 uitgegeven.

Meer informatie over wonen in fase 2 van het plan Zevenhuizen Oost vindt u op de website www.woneninleek.nl.

Meer informatie en foto’s, klik hier.


Het bericht Overeenstemming realisatie tien eengezinswoningen in Zevenhuizen verscheen eerst op InfoLeek.