Activiteiten door SeniorWeb Leek & Marum om digitaal fit te blijven

LEEK – SeniorWeb Leek & Marum organiseert op vrijdag 5 oktober diverse activiteiten in ‘De Schutse’ in Leek voor iedereen die digitaal fit wil worden of blijven.

Presentatie
’s Morgens is er van 9.30-11.30 uur een lezing over ‘Navigeren met je smartphone’ waarbij het gebruik van de Android smartphone als navigatieapparaat wordt uitgelegd. Naast de routeplanner voor de auto van Google Maps, bij menigeen bekent, wordt vooral getoond hoe fietsers en wandelaars met een speciale navigatieapp een route naar hun bestemming kunnen plannen en volgen.

Inloopmiddag
‘s Middags van 13.30-16.00 uur worden tijdens een inloopmiddag vragen beantwoord over computerprogramma’s. Deskundige vrijwilligers helpen met kleine computerproblemen waar mensen even niet uitkomen, of geven advies. Het is handig om de eigen tablet, laptop of smartphone mee te nemen als zich daar een specifiek probleem op voordoet, een instelling moet worden veranderd, of een programma moet worden gedownload.

De activiteiten zijn gratis. Aanmelden vooraf is niet nodig. Geïnteresseerden voor de presentatie en inloopmiddag zijn van harte uitgenodigd in ‘De Schutse’, Oldenoert 32 te Leek.

Het bericht Activiteiten door SeniorWeb Leek & Marum om digitaal fit te blijven verscheen eerst op InfoLeek.