Forse slaapkamerbrand aan de Turfring in Tolbert

TOLBERT – De brandweer van Leek en de hoogwerker uit Groningen zijn woensdagavond om tien uur opgeroepen voor een woningbrand aan de Turfring.

In een slaapkamer van de woning woedde brand dat voor behoorlijke rookontwikkeling zorgde. De brandweer is met spoed ter plaatse gegaan en kregen de brand door een binnenaanval snel onder controle. Enkele brandende goederen zijn naar buiten gegooid en daar afgeblust.

De bewoners stonden tijdens aankomst van de brandweer veilig buiten en er zijn ook geen gewonden gevallen. Door de brand is schade ontstaan en Stichting Salvage is ingeschakeld voor de verdere afhandeling.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl


 

Het bericht Forse slaapkamerbrand aan de Turfring in Tolbert verscheen eerst op InfoLeek.