Stichting MFC Zevenhuizen organiseert Politiek Debat

ZEVENHUIZEN – Op dinsdagavond 11 september organiseert de Stichting MFC Zevenhuizen een Politiek Debat over thema’s die spelen in het dorp Zevenhuizen.

De politieke partijen krijgen de gelegenheid even kort hun topics voor de verkiezingen te presenteren. Daarna gaan ze met elkaar in gesprek over een aantal belangrijke thema’s in ons dorp, onder leiding van Albert Rodenboog, oud wethouder van Leek.

De debatavond begint met een pitch van de woordvoerders van de politieke partijen. Daarna gaat Albert Roden boog met de woordvoerders in gesprek over de thema’s “Leefbaarheid en Wonen” “de Energietransitie” en natuurlijk “het Multifunctioneel Centrum MFC Zevenhuizen”.

Inloop is vanaf 19.30 en om 20.00 uur is de start in het Verenigingsgebouw, Hoofddiep 54, Zevenhuizen. De organisatie hoopt dat vele Zevenhuisters van de uitnodiging gebruik gaan maken om te komen luisteren.

Het bericht Stichting MFC Zevenhuizen organiseert Politiek Debat verscheen eerst op InfoLeek.