Softbal mix toernooi bij BSC Knights

LEEK – Zaterdag 1 september was het weer zover. Het jaarlijkse softbal mix toernooi van honk- en softbalclub Knights uit Leek.

De leden, oud leden, familie en vrienden konden zich per team of individueel opgeven voor dit gezellige toernooi. De dag ging om 10.00 uur van start met een gezamenlijke warming up door de 8 teams die mee gingen doen.

Er werden weer prachtige namen verzonnen zoals OKND ( Old Knights Never Die ) en junioren ’88, teams bestaande uit leden van de beginperiode, 1987/1988.

Verder de jeugdige teams als accentloos, 5 stakkers, Bob’s Hitters, prutsers en 2 samengestelde Knights teams. Het toernooi verliep geweldig, mede door het prachtige weer en de inzet van de vele vrijwilligers. De dag werd afgesloten met een BBQ, welke keurig verzorgd was door de dames en heren van de kantine.

Honkbal is geen sport, het is een manier van leven wordt er wel eens geroepen. Dus als er mensen zijn die geïnteresseerd zijn in de honk- of softbalsport ( als speler, maar ook voor vrijwilligers of trainer/coach ) kan men contact opnemen met secretaris@knightsleek.nl

Foto’s: Idse van der Donk
 

Het bericht Softbal mix toernooi bij BSC Knights verscheen eerst op InfoLeek.