Vierde editie Bourgondisch Leek met culinaire verrassingen

LEEK – Het succesvolle culinaire evenement Bourgondisch Leek vindt binnenkort, zaterdag 8 september, weer plaats op De Dam, hét centrum van Leek. Bourgondisch Leek wordt dit jaar voor de vierde maal op rij georganiseerd door Grand Café Borg Nienoord, ditmaal in samenwerking met de Leekster horecabedrijven Het culinaire festijn is gratis toegankelijk en begint rond 16.00 uur.

Een gedeelte van De Dam wordt voor het publiek, dat het culinaire evenement reeds in het hart heeft gesloten, afgezet. De bezoekers kunnen voor een symbolisch bedrag (middels munten) de meest verrukkelijke en uiteenlopende gerechten en drankjes nuttigenOp een centraal punt kan men benodigde munten à € 2,25 aanschaffen om de heerlijke culinaire gerechten te kopen en te nuttigen in een sfeervolle ambiance. Bourgondisch Leek kent dit jaar een vijftal gerenommeerde horecabedrijven welke allen de heerlijkste en verrassend lekkerste gerechten(tjes) uit hun bedrijf presenteren.

Muziek
De muziek word verzorgt door Bluesheat Bluesband. Met passie en gevoel voor onvervalste bluesmuziek is Bluesheat een opzwepende, rauwe en authentieke bluesband die rockt, kraakt en zweet dat het een lieve lust is. Op eigen wijze bewerkte sounds van onder andere Elmore James, Muddy Waters en Howlin Wolf die op gevarieerde en inspirerende wijze de zaal in worden gelanceerd. Dansbaar eigen werk mag niet ontbreken.

Bourgondisch Leek is zaterdag 8 september, aanvang 16.00 uur en het duurt  zolang het gezellig is en uiterlijk tot 21.30 uur. Toegang is voor alle bezoekers kosteloos.Het bericht Vierde editie Bourgondisch Leek met culinaire verrassingen verscheen eerst op InfoLeek.