Grote en verrassende hobbybeurs in Sportcentrum Leek komt er weer aan

LEEK – Sportcentrum Leek en Bio Corner/Easy Hobby organiseren voor de vijfde maal in successie weer een grote hobbybeurs. De beurs wordt gehouden op zondag 9 september 2018 en is voor belangstellenden gratis te bezoeken.

Een groot aantal standhouders tonen verrassende hobby’s, er wordt een grote verscheiden aan producten aangeboden om voordelig te kunnen kopen, er zijn vele workshops en er vinden diverse demo’s plaats. Men kan en mag vele dingen zelf uitproberen. Niet eerder was er zoveel te zien en te beleven op de ruim duizend vierkante meter beursvloer.

Zeer veel te beleven voor de bezoekers
De hobbybeurs heeft zich reeds na vier edities naam gemaakt en dat is de reden dat de beurs nog groter en vooral voor het publiek gevarieerder is ditmaal. Een zeer groot aantal kramen zijn aanwezig en waarvan bij velen nabij de kraam ook workshops worden verzorgd en demonstraties worden gehouden. Bij diverse standhouders kunnen bezoekers  zelf dingen uitproberen.

Er is een verscheidenheid aan leuke hobby’s en artikelen voor de bezoekers. Een kleine greep, die overigens lang niet alles weergeeft, van de aanwezige dingen: o.a. creatieve fotografie, vele soorten kaarten en 3-d kaarten, mozaïek met ook workshops, figuurzaagkunst, zelf gesponnen alpaca wol met demo’s, borduren van handdoeken e.d., beren en berenonderdelen, schilderspullen in de ruimste zin, sieraden en het maken ervan, kinder knutselen, handwerkgoederen, scrab boeken maken, speksteen beelden met demo’s, kleiën, gitaarlessen met demo’s en zo vele zaken meer. Ieder kraam heeft een eigen pakket, derhalve geen meerdere kramen met dezelfde producten en of hobby’s.

De vijfde editie van de grote Hobbybeurs in Sportcentrum Leek vindt plaats op zondag 9 september. Aanvang 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Net als de vorige edities is de entree van deze hobbybeurs geheel gratis. Ook voor de inwendige mens behoeven de bezoekers niets tekort te tomen gedurende de hobbybeurs. Vrij parkeren kan pal naast Sportcentrum Leek.

Het bericht Grote en verrassende hobbybeurs in Sportcentrum Leek komt er weer aan verscheen eerst op InfoLeek.