Leek bruist aan het einde van de zomervakantie

LEEK – Eind augustus/begin september bruist Leek weer van de activiteiten, die zijn samengevat in Kleintje Leek Week.

Vereniging Volksvermaken Leek Nietap heeft hiervoor de samenwerking gezocht met de gemeente Leek met het Standwerkersconcours op donderdag 30 augustus, met Handelsvereniging Leek Nietap met Dolle Zaterdag op zaterdag 1 september, met HJC Manege met pony activiteiten en met Sportcentrum Leek met Bourgondisch Leek beide op zaterdag 8 september. Verder heeft Volksvermaken nog een aantal eigen activiteiten zoals Zijlen on Tour op woensdag 5 september, een Bingo-avond op donderdag 6 september, de reeds bekende Kleintje Pinkstermarkt op vrijdag 7 september en een Playbackshow op zaterdag 8 september.

De activiteiten vinden plaats in het centrum van Leek, op het evenemententerrein tegenover de Rabobank en in de Waag in Nietap. Er is veel muziek in samenwerking met de horeca van Leek, er zijn springkussens en de winkeliers pakken uit op Dolle Zaterdag.

Wie mee wil doen met de Playbackshow kan zich opgeven via info@volksvermakenleeknietap.nl.

Het bericht Leek bruist aan het einde van de zomervakantie verscheen eerst op InfoLeek.