Korfbalvereniging OWK zeer blij met steun van lokale bedrijven

OOSTWOLD – Ook afgelopen seizoen werden de verrichtingen van de kleine korfbalvereniging OWK uit Oostwold weer gadegeslagen door de ondernemers uit deze omgeving. Dat het presteren van de jeugd en de senioren van Overgangsklasse tot breedtekorfbal opvalt, blijkt wel uit het, tijdens het seizoen,  toetreden van Loonbedrijf Hamming uit Lettelbert en Autorijschool G de Vries uit Leek, tot de OWK korfbalfamilie.

Op zaterdag 8 september zal de nieuwe korfbalcompetitie beginnen. Het wordt een spannend seizoen, waarin OWK en haar combiteams met Rodenburg, Sparta en Zunobri, weer alles uit de kast zullen halen om er weer spannende en mooie wedstrijden van te maken. OWK is  zeer verheugd te kunnen melden dat bij  dit nieuwe begin, maar liefst drie nieuwe sponsoren gepresenteerd kunnen worden.

Bruining en de Reus makelaars heeft een enthousiast team bestaande uit Henk Wieland, Gabriël Mers, Suzanne Mensink, Rianne Bloemink en Roos Schutte. Sinds 1998 staan zij klaar met een schat aan kennis en makelaarservaring in het Noorden. De gedrevenheid en betrokkenheid van dit team sluit helemaal aan bij de OWK handelswijze en OWK is dan ook blij deze ondernemer te verwelkomen in de OWK familie.

Voor lekker en betaalbaar genieten, is het zeer goed vertoeven in de thuishaven van OWK: Oostwold. De beheerders van Eetcafé het Witte Paard, verzorgen in het mooie Westerkwartierder dorp, heerlijk eten, professionele catering en een gezellig avond. OWK is verheugd te melden dat ook deze ondernemer haar plaatselijke vereniging gaat ondersteunen.

Waarschijnlijk ziet u hem wel eens rijden in uw omgeving: de verlengde roze limousine. Een gezellig VIP avondje of een speciale gebeurtenis, wordt natuurlijk extra speciaal als de roze luxe opvallende Limo om de hoek komt rijden. Korfbalvereniging OWK weet van een feestje vieren en met het verhuurbedrijf van dit Roze beest: Mooie Limo,  zal net als Bruining en de Reus en Eetcafé het Witte Paard, vanaf het nieuwe seizoen hun mooie reclamebord prijken aan het kunstgrasveld bij de Gaveborg in Oostwold.

Steun van sponsoren is van essentieel belang voor het voortbestaan van een dergelijke kleine vereniging. Het enthousiasme binnen de vereniging op de uitbreiding van de familie is dan ook groot. Net als bij de trainingen en wedstrijden. De technische kaders vinden het leuk als u ook eens een kijkje komt nemen in de voorbereiding. Kijk hiervoor op de teampagina’s van de OWK site: www.kvowk.nl. De selectie traint op dinsdag en vrijdag bij de Gaveborg in Oostwold en heeft zondag 26 augustus haar eerste oefenwedstrijden in Opende vanaf 13:00. De selectie en andere team s verwelkomen u graag langs de lijn, ook tijdens de trainingen en oefenwedstrijden!

Door: kv OWK

 

Het bericht Korfbalvereniging OWK zeer blij met steun van lokale bedrijven verscheen eerst op InfoLeek.