Militaire oefening van 3 tot en met 7 september

REGIO – Door de eenheid 102 EOV compagnie  van de Koninklijke Landmacht wordt een oefening gehouden in de periode van 3 tot en met 7 september 2018.

De oefening speelt zich af in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel. Aan de oefening nemen 23 wielvoertuigen en 50 manschappen deel. Er wordt geen gebruik gemaakt van munitie en of oefenmunitie.

In principe wordt alleen gebruik gemaakt van openbare wegen, paden en terreinen. Indien niet openbare wegen, terreinen of paden gebruikt moeten worden, dient vooraf  toestemming van de eigenaar(s)/beheerder(s) te worden gevraagd. Er zal alles aan gedaan worden om hinder van het burgerverkeer te voorkomen.

Indien, ondanks voorzorgsmaatregelen, schade door de oefening ontstaan is, kunt u dit, onder vermelding van zoveel mogelijk gegevens zoals: eenheid, kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade etc., melden aan:

Ministerie van Defensie, CDC/JDV/Sectie Claims
Postbus 90004
3509 AA Utrecht
Telefoon 030-2180420
Jdvclaims@mindef.nl

Het bericht Militaire oefening van 3 tot en met 7 september verscheen eerst op InfoLeek.