Wethouder Karin Dekker geeft startsein reconstructie Auwemalaan

LEEK – Maandag 6 augustus aanstaande geeft wethouder Karin Dekker van de gemeente Leek het officiële startsein voor het werk aan de Auwemalaan. De reconstructie van de Auwemalaan is onderdeel van het gezamenlijke project van de gemeente Leek en de provincie Groningen:

Hoogwaardig Openbaar Vervoer Leek. De verbeteringen aan de busroute worden gecombineerd met groot onderhoud aan de Auwemalaan.

Door het intensieve gebruik is de Auwemalaan niet meer in goede conditie. De hele weg krijgt een nieuwe fundering. Tijdens de werkzaamheden kan de Auwemalaan niet worden gebruikt en wordt gefaseerd afgesloten. Het werk aan de Auwemalaan gebeurt in drie fases, zodat er steeds een deel van de Auwemalaan open blijft voor het verkeer. Voor meer informatie hierover en over andere onderdelen van het project www.leek.nl/hov.

Wethouder Dekker verricht de starthandeling, om 14.00 uur, bij de bouwkeet van aannemer Heijmans aan de Lindensteinlaan in Leek.

Het bericht Wethouder Karin Dekker geeft startsein reconstructie Auwemalaan verscheen eerst op InfoLeek.