Wethouder Karin Dekker geeft startsein inrijverbod vrachtverkeer Lindensteinlaan

LEEK – Vandaag, woensdag 11 juli 2018 om 14.00 uur geeft de wethouder Verkeer en Vervoer Karin Dekker, samen met enkele bewoners, het startsein voor het inrijverbod voor vrachtverkeer van de Lindensteinlaan te Leek.

Bewoners beijveren zich al een aantal jaren voor de herinvoering van deze geslotenverklaring die in het verleden voor een groot deel van Leek van toepassing was. De aanwonenden ervaren overlast van het doorgaande vrachtverkeer en gaan er van uit dat door deze maatregel het zware verkeer, tussen Zevenhuizen en de rijksweg A7, meer en meer gebruik maakt van de route Auwemalaan–Oldebertweg.



Het bericht Wethouder Karin Dekker geeft startsein inrijverbod vrachtverkeer Lindensteinlaan verscheen eerst op InfoLeek.