BeeBall groep Knights Leek zoekt teamgenoten

LEEK – Thomas, Amy, Diego, Stan, Marloe en Jesse zijn, samen met de trainers Elza en Wouter, op zoek naar teamgenoten. Zij trainen bij honk- en softbalclub Knights in Leek bij de Beeballers.

Wat is BeeBall?
BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot en met 8 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop.

Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen. BeeBall kenmerkt zich in het bijzonder doordat het spel door kinderen vanaf 5 jaar en met kleine teams wordt gespeeld. Het spel vraagt weinig ruimte of speciale voorzieningen.

Het kan uitstekend worden gespeeld op een willekeurig grasveld, plein of in de zaal. De kleine afmeting van het veld bevordert speelintensiteit. Geen statische houding, maar dus volop activiteit. Honk- en softbalclub Knights uit Leek wil graag het Beeball team uitbreiden, dus daarom zijn we op zoek naar enthousiaste kinderen die mee willen doen.

De kinderen mogen 4 x gratis meetrainen om te kijken of ze het leuk vinden. De trainingen zijn op maandagavond van 18.00 uur tot 19.00 uur op sportpark Rodenburg in Leek. De laatste trainingen voor de vakantie zijn op 9 en 16 juli. In de zomervakantie zijn er geen trainingen, deze beginnen weer op maandag 3 september

De Beeballers spelen in het noorden geen competitie, maar we proberen eens in de 3 a 4 weken een 3 of 4 kamp te organiseren met andere teams uit het noorden.

Ook de andere teams, pupillen ( 8 tot 12 jaar ) en aspiranten ( 13 tot 16  jaar ) kunnen versterking gebruiken. De pupillen trainen op dinsdag van 18.30 uur tot 19.30 uur, de aspiranten op woensdag  van 18.30 uur tot 20.00 uur.

Mocht er interesse zijn dan is een e-mail naar secretaris@knightsleek.nl   genoeg. Er zal dan snel contact met u worden opgenomen.

Foto: Idse van der Donk

 

Het bericht BeeBall groep Knights Leek zoekt teamgenoten verscheen eerst op InfoLeek.